Telefon: +36 1 370 43 73
Email: titkarsag@eurovill.com

Professzionális kábelvédelmi rendszerek

Az egész világon energiára van szükség, évről évre növekvő mennyiségben. Az elmúlt években számos alternatív, környezetbarát energiatermelő módszer látott napvilágot. Gondoljunk csak a napenergia termelő létesítményekre. Képünkön a svájci Umwelt Arena épülete látható, ahol a teljes mértékben a PMA kábelvédelmi rendszer került kiépítésre a hálózat kábeleinek védelmére. Az épület tetején helyezkedik el az egyedülálló 5300nm felületű fotovoltaikus elem, amely működéséhez elengedhetetlennek látták a kábelvédeelmi rendszer használatát.

Az   fontosnak tartja, és kimondottan ajánlottá teszi a megbízható, folyamatos, megszakítás nélküli működés előfeltételeként a PMA kábelvédelmi rendszerek használatát. Fenntarthatóság, megújuló energia és természet. Ezek kulcsfontosságú szavak az ABB PMA-nál.

Javasolt termékek az energetika területén
pma_jack_eurovill_kep
Védőcsövek és kábelharisnyák

Legnagyobb UV-ellenállású kültéri alkalmazások

PCS (PA12)

XSOL (PA12 / PA6)

Alternatív:

VCS (PA6)

XVCS1H (PA12 / poliolefin)

Nagy mechanikai szilárdságú és rugalmasságú alkalmazásoknál

PCL (PA6)

LLPA (PA6)

Utólagos felszereléshez (osztható rendszer)

PACOF (PA6)

PPCOF (PP)

Kábelkötegezés és kopásvédelem

F.66, C.66, L.66 (PA6) F.PX, L.PX (poliészter) G.PX (poliészter – nyitott, öntekercselő szerkezet)

pma_fix_eurovill_kep
Csatlakozók

Az új generációs szerelvények, amelyek megfelelnek az összes behatolásvédelmi kategóriának akár IP68 és IP69K-ig is

PMAFIX Pro

Szerelvény a megnövekedett igényekhez (speciális vezetéktömítő fülkével)

PMAFIX IP68

Az egy darabból álló illesztés beépített tömítősapkával és előre felszerelt reteszelőcsipesszel

PMAFIX IP68GT

Az egy darabból álló szerelvény kúpos tömítéses módszerrel és az AFN2 előre felszerelt biztonsági kapcsolóval

PMAFIX IP66

Ideális megoldás javításokhoz, utólagos felszereléshez és előre elkészített alkalmazásokhoz

PMA osztható rendszer Alkalmas gépgyártás, szerelés és építési munkákhoz PMA Smart Line

A gépipar egyéb területei

Javasolt termékek a hajógyártáshoz

A biztonság a gépipar egy speciális területén a hajógyártásban abszolút elsődleges fontosságú. Hajóépítésben a kábelek és kábelkötegek nagy feszültségnek vannak kitéve. A rezgés növeli a károsodás kockázatát a túlmelegedés, kopás és rövidzárlat miatt. A kábeleknek a gépek körül történő vezetésének abszolút védelmet kell nyújtania, és fontos, hogy a kábelek könnyen beépíthetők előregyártott elemekbe, például kabinokba. Sok hajózási társaság támaszkodik termékeink megbízhatóságára. A PMA termékek megvédik a gépeket!

pma_jack_eurovill_kep
Védőcsövek és kábelharisnyák

Nyitott fedélzet, rakománytér és a motortér (kültéri és beltéri alkalmazások

PCS (PA12)

XVCS2H (PA12 / poliolefin)

XSOL (PA12 / PA6)

VOH (PA6)

VCS (PA6)

Felépítmény, a személyzet és az utastér (beltéri alkalmazások)

VAM (PA6)

pma_fix_eurovill_kep
Csatlakozók

Szerelvények vasúti létesítményekhez

PMAFIX Pro

PMAFIX

IP68 PMAFIX

IP68GT PMAFIX

IP66 PMA osztható rendszer

PMA Smart Line

Javasolt termékek az élelmiszer és ital ipari alkalmazásokhoz

Rugalmasság és tisztíthatóság az élelmiszer- és italipar számára Az ABB PMA vezetéke védi a létfontosságú kábeleket a mechanikai és egyéb környezeti tényezőktől – ez különösen kritikus funkció az ágazatokban, szigorú higiéniai és tisztasági követelményekkel szemben.  Az ABB kifejlesztette a JFBD nejloncsövet, hogy hullámkarton kialakítású legyen, különösen az élelmiszer- és italipar számára. A gyors és hatékony lemosás egyre szigorúbb igényeinek kielégítésére az új JFBD csővezeték első alkalommal tartalmaz egy túlzottan extrudált, nem porózus sima burkolatot, amely tovább javítja a tisztíthatóságot az ECOLAB szabványok páratlan ellenállása ellen az agresszív vegyszerekkel szemben. Az IP69-besorolású PMA-kábelvédő sorozat az élelmiszer- és italipar számára két, nagy specifikációjú csatlakozó közül választhat. A JKNH nylon csatlakozó FDA-kompatibilis anyagból készül, kiváló vegyszerállóságot és gyors beszerelést kínál, szerszám nélkül. A JENQ egyrészes szerelvény 316L rozsdamentes acélból készül, és ideális a legmagasabb higiéniai követelményekkel rendelkező területeken. A JFBD vezeték, akár JENQ rozsdamentes acélból, akár JKNH nylon csatlakozóval, valóban rugalmas és költséghatékony megoldást kínál az élelmiszer- és italipar számára, amelyet az ABB páratlan szektor tapasztalata támaszt alá. Fő előnyei: – IP69 minõség az EN60529 szerint – UL elismerés az UL1696 szerint – NSF169 és NSF14159-1 tanúsítás – Magas ellenállás a tisztítószerekkel és a vegyi anyagokkal szemben – Időmegtakarítás az egyszerű tisztításnak köszönhetően – Kiemelkedő rugalmasság szoros hajlítási sugarakkal kombinálva – Hatékony, helytakarékos szerelés

pma_jack_eurovill_kep
Védőcsövek és kábelharisnyák

Rugalmas, sima, könnyen tisztítható, túl extrudált vezeték. Alkalmas tiszta és higiénikus környezethez. A JFBD vezeték biztosított védelmet nyújt nemcsak az élelmiszer-feldolgozó ágazat kábeleinek, de bárhol is vannak szigorúbb tisztítási követelmények. Az élelmiszeripar néha agresszív tisztítószereket alkalmaz; a vezetékeknek ezért nagyon ellenállónak kell lenniük velük szemben. A JFBD tisztítószerekkel szembeni nagy ellenállását megerősítette az ECOLAB tanúsítvány odaítélése. Ezenkívül a JFBD csatorna könnyű tisztíthatóságát a belső riboflavin teszt (fluoreszcencia teszt, amely UV-fény felhasználásával bizonyítja a szennyeződés bizonyítását) jó eredményekkel bizonyította jó eredményekkel. Jellemzők: IP 69 besorolású Dinamikus vagy statikus feldolgozási kábelvédő rendszerekhez az élelmiszer- és italiparban Általános alkalmazásokhoz, magas tisztítási követelményekkel Sima, élelmiszer minőségű külső réteg Könnyen tisztítható Jó ellenállás a dinamikus terhelésekkel szemben Magas fordított hajlítási feszültségek Jó rugalmasság a nagy szilárdsággal kombinálva Nagyon ellenáll a vegyi anyagoknak és a tisztítószereknek Halogént és kadmiumot nem tartalmaz Korróziómentes

pma_fix_eurovill_kep
Csatlakozók

Egy darabból álló, folyadékmentes, magas hőmérsékletű rozsdamentes acél csatlakozó, amely tiszta és higiénikus környezetben is megfelelő. Teljes körű kábelvédő megoldást kínál a beltéri élelmezési zónákhoz – érintkezés nélküli területek, valamint a JFBD rugalmas, sima, könnyen tisztítható, túl extrudált vezetékkel. Jellemzők: IP 69 besorolás A túlterhelt vezetékek lezárására. Magas higiéniai követelményekhez. Alkalmas élelmiszer- és italipar számára Egyedülálló darabból készült kivitel. Rozsdamentes acél 316L anyag Az FDA-nak megfelelő anyagból készült tömítések. Könnyen tisztítható. Magas menet- és rendszercsatlakozási erősség. Nagyon ellenáll a vegyi anyagoknak és a tisztítószereknek. Könnyű összeszerelés.

Kétrészes, folyadékhoz szorosan illesztett nylon illesztés, amely tiszta és higiénikus környezetben is megfelelő. Teljes körű kábelvédő megoldást kínál a beltéri robbantási zónákhoz, a JFBD rugalmas, sima, könnyen tisztítható, túl extrudált vezetékkel együtt. Jellemzők: IP69 besorolás FDA 21 CFR és EU 10/2011 szabványnak megfelelő PA6 anyagból készül. Könnyű beszerelés a maximális telepítési megbízhatóságért. Szerelés szerszám nélkül Korróziómentes. Nagyon jó ellenállás a vegyi anyagokkal szemben. Nagyon magas ütésállóság.

Javasolt termékek a telekommunikáció és IT területeken

Mindig biztonságosan csatlakoztatva. A biztonságos kábelezés gyakorlatilag egyetlen területen sem játszik olyan kulcsfontosságú szerepet, mint az informatika és a telekommunikáció területén. Alapvető fontosságú, hogy a kábelek ne zavarjanak egymást, és biztosítani kell az üzenetek és az elektromos jelek továbbítását és feldolgozását is. A PMA teljes mértékben kielégíti ezeket a különleges igényeket. Termékeink védik a kábeleket és az optikai csatlakozásokat nagyon kritikus és kitett helyeken. Szükség esetén elektromágneses árnyékolás is rendelkezésre áll. Ez az oka annak, hogy a PMA elismert partner a kapcsolószekrények építésében és a telekommunikációban.

pma_jack_eurovill_kep
Védőcsövek és kábelharisnyák

Belső alkalmazások

PCL (PA6)

LLPA (PA6)

Külső alkalmazások

XSOL (PA12 / PA6)

VOH (PA6)

VCS (PA6)

Utólagos felszereléshez

(osztható rendszer) PACOF (PA6)

PPCOF (PP)

Kábelkötegezés és kopásvédelem

F.66, C.66,

L.66 (PA6)

F.PX, L.PX (poliészter)

G.PX (poliészter – nyitott, öntekercselő szerkezet)

pma_fix_eurovill_kep
Csatlakozók

Szerelvények vasúti létesítményekhez

PMAFIX Pro

PMAFIX

IP68 PMAFIX

IP68GT PMAFIX

IP66 PMA osztható rendszer

PMA Smart Line

Ezért érdemes a PMA kábelvédelmet választania

több mint 40 év
gyártói tapasztalat
0 +
Féle termék
a kábelvédelem területén
0
jelenlét több mint 170
országban
0 +

Kérdés esetén munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére

Szakmai vagy az értékesítéssel kapcsolatos kérdéseit küldje el nekünk üzenetben, melyet kollégáink rövid határidőn belül megválaszolnak.

Amennyiben adott meg telefonos elérhetőséget, úgy visszahívják Önt.

Személyes adatait adatvédelmi irányelveink szerint kezeljük és harmadik félnek nem adjuk tovább.

peti_kep_pma
Czirják Péter
libor_tamas_pma
Libor Tamás

Címünk

1139. Budapest,

Fáy utca 12/b

Nézze meg, hogyan jut el hozzánk!

elérhetőségeink

Telefon: +36 1 370 43 73

Email: titkarsag@eurovill.com