Telefon: +36 1 370 43 73
Email: titkarsag@eurovill.com

Professzionális kábelvédelmi rendszerek

A PMA nagyon széles választékban kínálja a műanyag védőcsöveit a vékony falvastagságtól a masszív kivitelig. Különböző hajlékonysággal és alapanyagból. A gégecsövek átmérője 6mm-től 125mm-ig terjed. Többrétegű (koextrudált) kivitel is rendelkezésre áll, mellyel az eltérő anyagok legjobb tulajdonságai egyesíthetőek.

A védőcsövekről bővebben ITT olvashat

A  PMA kábelvédelmi rendszer nélkülözhetetlen elemei. A csatlakozók széles választékával érhető el a kívánt tömítettségi és védelmi szint.

Elérhetőek Pg, metrikus, NPT és GAS menetes kivitelben is.

Több féle csatlakozó család biztosítja  az optimális ár/teljesítmény arányt.

A csatlakozókról bővebben ITT olvashat

Kábelek összefogatására, kötegelésére használható termékek.

A műanyag és fém kábelharisnyák különböző anyagminőséggel és különféle fedettséget biztosító rugalmas védelemmel látják el a kábeleket.

Megóvva ezzel a különféle igénybevételek által kitett sérülésektől.

A kábelharisnyákról bővebben ITT olvashat

Védőcső bilincsek, rögzítőelemek, ellenanyák, védőcső toldók, amelyekkel a kábelvédelmi rendszer tökéletes egységgé áll össze. Az itt látható termékek az ipar minden területére kínálnak kábelcsatlakoztatási megoldást.

Kérdés esetén kérje szakembereink segítségét, a kapcsolatfelvételi űrlapon 

A tartozékokról bővebben ITT olvashat

Bemutatjuk a technológiát

Ezen a bemutató videón megnézheti, az ABB PMA kábelek felhasználási területeit. Bemutatásra kerül a multilayer technológia, amellyel lehetővé válik a magas minőségű védőcsövek előállítása. A svájci minőségbiztosítás és fejlesztési irányelvek mind arra irányulnak, hogy az ipar területén olyan magas színvonalú termék kerüljön előállításra, mely megfelel minden előírásnak.

Megmutatjuk Önnek, hogy az ABB PMA csatlakozók myennyire egyszerűen installálhatóak, köszönhetően a magas minőségnek és a gyártmányfejlesztés azon célkitűzéseinek, hogy a felhasználók a legegyszerőbb módon hozhassanak létre olyan kábelvédelmi rendszert, amely a működést maradéktalanul biztosítani tudja hosszú időn keresztül, anélkül, hogy azt javítani, bontani, vagy szerelni kelljen. 

Kérdés esetén munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére

Szakmai vagy az értékesítéssel kapcsolatos kérdéseit küldje el nekünk üzenetben, melyet kollégáink rövid határidőn belül megválaszolnak.

Amennyiben adott meg telefonos elérhetőséget, úgy visszahívják Önt.

Személyes adatait adatvédelmi irányelveink szerint kezeljük és harmadik félnek nem adjuk tovább.

peti_kep_pma
Czirják Péter
libor_tamas_pma
Libor Tamás

Címünk

1139. Budapest,

Fáy utca 12/b

Nézze meg, hogyan jut el hozzánk!

elérhetőségeink

Telefon: +36 1 370 43 73

Email: titkarsag@eurovill.com